CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

måndag 17 maj 2010

Första dagen utomhus

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det blåser ingenting... det är nästan som att vara utomlands. Neo och Qhikiza har träffats inne lite grann men Neo har så himla mycket annat för sig när han är inne så han har inte riktigt haft tid med lilla Qisan. Men idag tog jag med stora filten, kaffekoppen och kameran så tog vi oss ut i utegården för att lufta oss ordentligt!!
Neo var som vanligt riktigt snäll och nosade så försiktigt på lilltjejen som hade fullt upp med att jaga alla flugor och insekter som for runt :))
Vi har lagt stenar runt alla växter i rabatten för att försöka få katterna att gå in på lådan istället för i rabatten och de tyckte Qisa var riktigt skoj att balansera runt på!!

Hon är en riktig tuffing lilla Q. Visst är det mycket intryck med fåglar, insekter, stora Neo, människor och cyklister på trottoaren och bilar som åker förbi, men ingenting verkade skrämma den här tösen!

Hon är inte så stor ännu men jag har en känsla att hon kommer bli en ganska rejäl flicka, hon är ett oerhört lovande tillskott för bengalaveln om hon fortsätter utvecklas som hon gör.

2 kommentarer:

  1. Hon är så fiiiin Anna! Dina bilder lyfter verkligen hennes fördelar. Ser fram emot att träffa hene på show framöver.

    SvaraRadera
  2. Ja och vi ser fram emot att träffa dig och lilla Leonkillen :))

    SvaraRadera