CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

tisdag 2 november 2010

Copweilern har lugnat sig

Qisans mormor/farmor har gett bengalen en ny benämning... för om den beter sig som en rotweiler och har Cooper som pappa så blir det liksom en "Copweiler"... helt enkelt! Qisan har ett tufft yttre men är mjuk på insidan, precis som vi trodde. Hon har bara haft svårt att visa det. Första dagarna med "kiwin" var hon hård som sten och morrade så fort hon såg henne. Qiwee gjorde allt för att få vara med Qisan men icke.. hon fräste högt hela tiden, även när Qiwee hade gått därifrån. Jag tänkte att det här blir grannt, den lilla frukten kommer inte att kunna bo här med den där surpuppan!

Men allt eftersom dagarna går så går det bättre och bättre, nu har hon snart varit här en vecka och alla tre katterna leker för fullt på dagarna... ja till och med Neo får vara uppe och det går kanonbra!!

Qhikiza


Hade lite besök häromdagen av Lina och Lucas storebror Hannes och hans tjej Sandra, soffan blev rätt full men den lilla kiwin hittade minsann en liten remsa att ligga på, allt för att få vara med :))

Qiwee

1 kommentar:

  1. Klart Copweilern måste vakta huset!! Vem vet om en liten fruktis som inkräktare är normalt???
    Nospussar till doggen o de andra!

    SvaraRadera