CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

måndag 15 november 2010

Totalgalna bengaler

Idag är det livat i stugan, alla tre far runt som dårar och brottas med varandra, det verkar som att de bara måste bränna energi annars spricker de väl. Neo har fått sovit ihop med tjejerna några nätter här uppe och det har fungerat bra. Känns bra att de får vara tillsammans så mycket som går. På den här bilden ser man verkligen att det inte skiljer mycket i storlek på Qisan och Neo längre.

Qiwee är riktigt tuff och blir bara tuffare antar jag eftersom hon hela tiden tampas med de som är mycket större än henne själv. Hon hamnar alltid underst i slutänden men är snabbt uppe, tar sats och sitter som en liten panda på någons rygg :)) hon är en riktig sköning.

Till och med Neo får passa sig för den lilla frukten, hon kan inte hålla sig borta utan retar de andra hela tiden. Vi har ju försökt begränsa utrymmet lite så inte Neo ska gå upp i sovrummen, men den lilla Kiwin är inte blyg, hon tar fart och fullkomligt slänger sig över allt som en liten karatebengal med alla fyra åt varsitt håll så det rasar, sen är hon ute!

Qisan är inte den som är den utan är snabbt på när den lilla puffnosen vill busa, och sen ligger de alltid och gosar i en stor hög.

Qiwee

Qiwee växer jättefort nu och det ska bli kul att se hur stor hon tänker bli :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar