CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

fredag 14 januari 2011

Uppgörelse mellan tjejerna

Jag har börjat märka av lite spänningar mellan tjejerna här hemma och tror att det beror på att båda tjejerna börjar bli könsmogna och att de kanske behöver göra upp om vem som ska bestämma i huset egentligen. Qhikiza har just gått igenom sitt första löp och förmodligen har det triggat igång någonting hos Qiwee som har betett sig som en ... ja vet inte vad. Det är som att varenda gång Qisan går förbi så måste Qiwee anfalla henne.

Qiwee blir 6 månader snart och är en ganska kraftig bit, hon är ganska låg vilket gör det lätt för henne att smyga sig på Qisan. Men när hon springer är hon inte direkt graciös, hon låter som en galopperane ponny så man hör verkligen skillnad på vem det är som kommer ;)

Qhikiza, ifall någon nu tvekade ;))

"Muppen" som vi kallar henne, hon har inte alls det lite muppiga uttryck som hon hade som liten men hon har fått behålla smeknamnet för att hon gör lite udda saker. Hon hoppar och klättrar på allt. En dag stod hon på en byrå i vårt sovrum och helt utan förvarning så hoppade hon rakt in i garderoben.... bland de hängande kläderna, det fanns liksom inga hyllor där så vi undrade lite vad hon tänkte då....ja som ni förstår ramlade hon mellan skjortorna rakt ner på golvet, inte helt oväntat kan man tycka, men hon blev nog förvånad.

Jag låter tjejerna hållas så får vi se vem som blir bossen här hemma. Än så länge är det nog Neo som bestämmer ... men Qiwee är en tuff nöt så Qisan är inte den självklara ledaren. Qhikiza är lite timid och den som oftast fegar ur och fräser och springer och gömmer sig. Hon är däremot den snällaste av de här tre, ingen tvekan om den saken i varje fall.

Underbara Qhikiza.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar