CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

fredag 22 juli 2011

1 vecka idag!

Ja ojj vad en vecka gått fort. Bebisarna har dubblat sin vikt precis som de ska så jag är jättenöjd! Qisan har hittat en utmärkt plats att sola sig på när solen strålar in genom fönstret och samtidigt kunna ha full koll på ungarna :)) smart tjej.

Det är full fart när det är matdags för allihopa blir ju hungriga samtidigt, och hemskt vore det väl annars för stackars mamma. Det är ett himla liv innan alla hittat just sin tutte, men när det väl är gjort ligger de så fint på rad. Kille nr 1 har redan fått igång spinnmotorn och den går på högvarv så fort det är tuttadags :))

Ungarna föds med djupt rotade instinkter.. de vet precis vart mamma finns, hur de ska hitta mat och slåss för att få behålla den. Flyttar mamma på sig så ser man hur de "söker" med huvudet och snabbt kravlar efter henne i bolådan.

Idag på 1 veckasdagen så öppnades de första paret blåa ögon. De innehas av vår söta tjej 2... eller Aisha som hon numera heter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar