CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

lördag 28 februari 2015

5 veckor imorgon


Imorgon blir kullen 5 veckor och här kommer lite bilder på dem... 

Först ut är Cinnamon Bun med den klart bästa svärtan på tjejsidan. Hon har en ljuvligt prickig mage och är en supermysig tjej med väldigt bra benstomme och storlek, störst av tjejerna. Hon har fint flyt i sitt mönster och fina ögon :)




Sen har vi Clever Cookie, en tjej med fint flyt i mönstret och en puffig nos. Just nu ser hon ut som ett vildsvin i pälsen men jag kan nog se att det finns potential där under. Jag gillar bredden på huvudet, öronen och mycket annat på den här tjejen så vem vet, kanske får hon bli kvar här :)


Nästa sötnöt är Cookie Dough, hon är en väldigt charmig liten tös som gillar att brottas med killarna. Hon har redan trefärgade rosetter och en fin ljus grundfärg precis som sina syskon. En supersöt tjej är hon :)



Buse nr 1 är Super Fudge, super störst och super först på typ allt. Äter mest och klättrar högst precis som det ska vara ;) Han har en fantastisk benstomme och ett kalashuvud, vårt lilla lejon. Han älskar att vara i knät och vill gärna att man tar upp honom.


Asså sötchocken här känner väl alla till vid det här laget... Chunky Monkey. Kille nummer 2 som gärna låter sig pussas på, ligger ofta på rygg och är sådär härligt go så man vill ta en tugga av honom :) Har en otroligt fin päls och färgerna är en ljuvlig kombination av mamma och pappa. Mönstret är tydligt och det här kommer att bli spännande att följa :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar