CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

söndag 24 februari 2013

På stappliga ben


Lilla Ninja växer i mina ögon för varje dag, hon är en riktigt tjejjig tjej som håller sig lite bakom sina syskon och låter dem prova saker och ting innan hon gör det, tror hon är riktigt smart ;) Hon har riktigt djup fin svärta i sina markeringar precis som sina syskon och hon har ljuvliga stora runda ögon.

Angel är så otroligt nyfiken på de små men de är lite läbbiga samtidigt så hon har fått komma in och kika lite på avstånd än så länge och mamma Qisan tycker det är helt ok och tycker hon det så tycker vi också det.

Lilla sötbollen Cactus är mer utanför lådan nu än i den och har fullt upp med balansen och att få med sig bakdelen, ser ju bara så kul ut innan de fått in snitsen ordentligt <3

 Bäst att hålla sig på behörigt avstånd tycker Angel... härifrån har man bra koll och en bra flyktväg ;)


Qisan har full koll på småttingarna och kommer så fort någon ropar på henne... ibland blir det ju lite otäckt och då är det bara att skrika högt så kommer mamma.. det känns tryggt <3 Och så kan man ju få lite mellis också .... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar