CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

söndag 5 februari 2012

Tuva hjärta Akili

Det är bra att barn har sån anpassningsförmåga för annars skulle vi inte kunna hålla på med avel då man ibland måste lämna ifrån sig både kattungar och vuxna katter.

Tuva har varit helt suverän med alla katterna ända från hon var pytteliten och man ser verkligen hur hon har lärt sig att hantera dem. Jag märker också att katterna gillar henne och accepterar när hon bär dem och umgås med dem. Jag har ända från början varit noga med att låta henne hålla på under uppsikt och hela tiden berättat för henne hur hon ska göra och varför man gör på vissa sätt. Det är verkligen kul att se henne hålla på nu med katterna för man ser hur de interagerar med varandra... nästan som två katter :))

Akili är såklart Tuvas favorit nuförtiden eftersom de hängt med varandra sen Akili föddes här hemma och Akili ser nog Tuva som sin storasyster och lekkamrat för där Tuva är, där är även Akili. Att ligga i knät är det bästa som finns, även om Tuva har annat för sig :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar