CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

måndag 20 april 2015

Tjejligan solar sig

Jaha då har brorsorna åkt och det känns lite tomt såklart. Har fått lite uppdatering och tror att pojkarna kommer få det superbra i sin nya familj, hoppas på lite bilder sen så småningom :)
Men tjejerna håller ställningarna här hemma och håller jämt fart. Men emellanåt tar det stopp och då måste man ju vila sig lite. Idag skiner solen in genom fönstren och då passas det ju på att njuta lite extra :)

 Kanelbulle uppochner <3

På torsdag är det Cookie Dough aka Lisa som flyttar hemifrån, väskan är packad och jag tror att denna tuffa böna är mer än redo att börja sitt nya liv med sina hundar och sina tvåbenta :) Hon är lilltjejen i kullen men är inte mindre tuff för det <3




Denna lilla kaka blir ju kvar här och det känns bra att få behålla något efter Angel som numera är kastrat. Nu ska vi försöka få Chili att inse att kakan inte är så farlig som hon ser ut så de två kan bli vänner och hänga lite i utegården ihop i sommar :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar