CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

söndag 6 mars 2011

Renoveringen

Trapphuset på övervåningen. Här har vi målat räcket vitt, det var vitt innan också men mer smutsvit/gul, så det blev en himla skillnad. Väggen där tavlan sitter ska vi sätta upp en stor canvastavla, med leopardmotiv såklart, kommer så småningom.

Trappen som leder till övervåningen har vi slipat och oljat, den var täckt med en brun plast/korkmatta... den var så gräsligt ful så jag tänker inte ens lägga ut bild på den. Väggarna var gröna... typ gammal skogsgrön, tapet nertill och målat upptill. Så vitt blev mycket bättre :))

Räcket från andra hållet.



Undersidan av trappen var trären så den har vi vitmålat för att ta bort lite av källarkänslan man fick när man gick ner här.

Panelen och trappstegen fick också smaka på penseln och det blev riktigt ljust och fint. Nackdelen är ju att själva mattan på stegen ser så fula ut, men så får det vara.

Vi köpte en skohylla på Jysk, lådorna fälls ut och rymmer mycket bra. Jag har fyllt den med diverse rengöringsmedel och småprylar som man inte vill visa, man måste ju inte ha just skor däri ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar