CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

tisdag 24 augusti 2010

Nya planer

Neo är ju en sådan där katt som älskar att vara högt upp, han klättrar tills det tar stopp och där vill han ligga... Vi hade en hemmagjord klätteranordning som gick upp till taket där vi satte en hylla men det krävs lite övning för att ta sig både upp och ner och när Qisan kom hem så tog vi bort den just för att hon inte skulle ramla ner. Nu är ju såklart Neo jättelessen för detta och vi funderar på hur vi ska lösa det så det fungerar för katter i alla storlekar..... Men så såg jag den här bilden och självklart är det så vi ska ha!! Får man sen kattungar tar man bort de nedersta hyllorna så de stora katterna kan hoppa till den första och sedan nå den höjd de önskar :)) Vill man så kan man ju lacka hyllorna i valfri färg eller täcka dem med klösvänlig matta så de blir sköna och halkfria!!

1 kommentar:

  1. Himla snyggt och stilrent faktiskt. Ser ju inte ut som någon kattlösning utan som en del av inredningen. Så vill jag också ha hemma! hälsn från Nicole (med Twist från Päivis Bkull som ställde i surahammar :)

    SvaraRadera