CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

måndag 11 april 2011

Sydkatten i Malmö


Ullis och Jeanette väntar spänt på panelresultaten!


Denna helg har tillbringats i Malmö ihop med diverse kattcrazy people. Qiwee och jag tog tåget ner i fredags och kom hem idag måndag. Som tur var fick vi bo på hotell Kungsgården i Flyinge, inte helt fel om man gillar att trängas bland bengaler och devoner :))

Vår kära vän Stephanie var domarelev och hade ett tufft jobb att välja ut sina offer i panelen.

Per och Sabina var också där med sin fina Ocihane Izak. Och där i bakgrunden kan man skymta en glad Jangalaböna nämligen Sanna som kom utan katt men med en underbart sön Leonbebis :)

Den numera kastrerade Lama fick komma ut och lufta sig, snygg som vanligt och fanns i panelen, precis som han önskat sig! Johan smög runt hela helgen, var nog lite orolig att jag skulle lägga beslag på Fifi ;)

Ja och här är hon... Fifi i egen oordninggjord figur... hahaha.

Devonmonstret Dolly, aka lakritstomten, aka hockeypucken....blev såklart BIS bägge dagarna vilket inte förvånade någon, hon är en helt bedårande liten brutta :)) Bara ett BIS som saknas nu va? ;)

Jaha Fifi, kan du inte bara se normal ut?... Nåja, söndagkvällen tillbringade vi på en pizzeria ihop med Leopardetterna, det var en lagom tillställning med god mat och mycket prat och skratt!!

Hemresan gick hemskt fort, träffade nämligen en mycket trevlig man med två otroligt fina Siberian Huskey, så det blev en del katt/hundprat vilket alltid är trevligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar