CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

söndag 24 april 2011

Neo BIS i Nyköping

I fredags var vi på utställning i Nyköping, det var en dag bara vilket kändes helt udda men ändå ganska skönt. Det var dessutom inga kategori 2 katter på fredagen så när klockan var 16.30 fick vi rulla hemåt... vilket även det kändes lite skumt. Jag hade släpat med mig både Qiwee och Neo som inte varit på en utställning på 1 ½ år, tänkte det vore kul att se vad han fick för bedömning.

Qiwee skötte sig hyfsat bra faktiskt och blev EX1 och BIV.. hon gick bet om nomet som snoddes framför nosen av en snygg CRX. Neo däremot fick sitt första cert som kastrat i kl 10, han blev även nominerad till panelen där han tog BIS med alla röster utom en. Bra jobbat för en som har legat på latsidan så länge ;))


Vi hade även celebert besök från Kungsgarden. Ullis och Fifi kom på torsdagen, vi grillade och drack vin. På fredagen efter utställningen tog vi varsin GT innan påskmaten. Därefter blev det mycket kattsnack, bengalsurfande och pyssel... ja jag skojjar inte för alla gick loss på barnens pyssellåda och både små askar och girlanger tillverkades helt frenetiskt. Även en och annan teckning blev ritat ;)). De åkte hem på lördagen med sin lilla hockeypuck Dolly som blev BIS!


Neo njuter av solen i utegården, lyckligt ovetande om att matte planerar att släpa med honom på fler utställningar.

Qiwee och Neo.

1 kommentar:

  1. STOOOOORT grattis från bängelpolarna nere i den skånska asfaltsdjungeln!

    SvaraRadera