CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

fredag 4 september 2009

Lite update om Vienna :)

Vienna är en riktigt tuff och självständig donna, hon är jordens gullunge och kommer gärna och gosar, i nästa handvändning slänger hon sig över Neo och ska brotta ner honom, han har det inte lätt killen ;)

Hon är minst sagt underhållande och leker med allt hon hittar. Ligger Neo och sover så roar hon sig kungligt på egen hand.

Idag hängde vi upp bollen med fjädrarna på och hon har hållt på i över en timme med bara den, snacka om lättroad.

Neo tyckte det stojjades lite väl mycket för att han skulle kunna sova, så han kom och inspekterade lite... Som ni ser så har hon växt rätt bra på den här månaden som hon bott här och snart har hon dubblat sin storlek, passa dig Neo ;)

Hon är väldigt fin och glittrig i pälsen. Nosen har ju varit lite i svartaste laget men ser ut att kunna spricka upp snart, det är lite rosa i mitten. Öronen har fin placering tycker jag. Hakan kunde vara lite bättre men det kan komma senare. Ska bli kul att få ta med båda till Mellansvenska på söndag, har sytt burskynke till dubbelbur och hoppas att måtten blev rätt.. haha.


Hon har ett underbart temprament, och har precis som Neo Kärlek rakt igenom!!

2 kommentarer: