CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

fredag 10 april 2009

Glad Påsk :))

Önskar alla mina bengalpolare en trevlig påsk med god mat och soligt väder :))



Gassar lite i vårsolen bland tulpanerna.

Mormor på besök, försöker få Neo att sitta fint... haha

1 kommentar:

  1. Åh, du ser ut att ha kvar dina gröna växter fortfarande. Här är det inte mycket av det kvar, har fått byta ut växter allt eftersom, vissa krukor har jag t om satt dubbelhäftande tejp under för att de ska få stå kvar, men växterna är allt annat än en fröjd för ögat tyvärr.
    Jag tycker mormor gör rätt som fösöker med lite fina tricks.....fast hon bör nog komma ett par ggr per dag och träna tricksen om det ska ge resultat :-). En av våra kattungeköpare har tränat sin hona, hon kan bland annat vacker tass och så är hon tränad att sitta i klövjeväskan på hunden när de går på fjället. Inte illa!
    Jag ser att du lagt ut vilka utställningar du ska på, men det är ingen som jag anmält till tyvärr :-( Kommer du att anmäla till ngn av Stockholms utställningar i höst tror du? Jag funderar på att ställa åtminstone En gång i Sthlm i höst. Vore roligt om vi kunde synka.
    Nu ska jag sätta mig och snora framför tv:n och tillverka lite halsband....
    kram
    Maria

    SvaraRadera