CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

lördag 7 mars 2015

Nästan 6 veckor

 Ovan: Super Fudge

Imorgon blir våran underbara kull 6 veckor, jisses vad tiden går fort. Alla har nya familjer på gång och vi är såå nöjda... det känns oerhört bra när man fått träffa blivande familjer för det är ju ändå så att när man väntat, vakat och förlöst och sett de små växa upp så blir det ju oerhört tufft att se dem lämna huset. Det gör ju såklart jättemycket att veta att de hamnar hos härliga trevliga familjer som kommer att älska dem lika mycket som vi gör här hemma. Det känns ju även helt underbart att vi haft möjligheten att se dessa växa upp till små personligheter. 



Idag har vi tagit upp klätterställningen. Vi har inte byggt den ända upp eftersom vi vet hur bengalungar fungerar ;) De klättrar nämligen högst upp utan några problem och kastar sig gärna handlöst utför ... de tror nämligen att de är totalt odödliga :P Och med tanke på hur hårt de leker och brottas så börjar jag nästan tro att de faktiskt inte har någon känsel i just denna ålder, haha.

Ovan: Chunky Monkey


 Ovan: Clever Cookie

Det lutar skarpt åt att den här lilla kakan får stanna här hemma. Hon påminner mycket om Angel som liten i viss mån och har något lite vilt över sig. Just nu är hon fuzzy i pälsen men när det lägger sig så tror jag nog att det kan bli kalasbra :)




Ovan: Cinnamon Bun

Det är så skönt när småttingarna äter torrfoder utan problem. De får ju såklart även lite annat gott och naturligtvis diar de fortfarande också.. när de har tid att ligga stilla :)


Söta Cookie Dough har precis som sina syskon full koll på toalådan, det är fantastiskt vad duktiga de är :)


Coola lillkillen Chunky har en mycket spännande stass.. jag kan inte låta bli att tänka att jag skulle vilja spara allihopa för lite olika saker.. men just denna kille skulle jag lätt spara för att se hur päls och mönster skulle bli, I love him <3 ... eller I love them all :) <3



Självklart är mamma med och utforskar när nya saker kommer in i rummet och det blir lite herre på täppan, hon ligger där uppe och tittar ner på småttingarna och de stirrar upp på henne och undrar vad som hände ;) Det tar ju inte många minuter innan klättrandet börjar, för bengaler ser bara åt ett håll... uppåt ;)



 Om ni klickar på länkarna nedan så finns det lite filmsnuttar :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar