CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

tisdag 10 februari 2015

Bildspam :)


Alltså man kan ju inte få fram den mysiga kattungekänslan på bild egentligen och därför spammar jag min blogg med bilder för att ni ska förstå på ett ungefär hur mysigt det är i den här kojjan just nu ;)
De tre översta bilderna är på den ena hanen, han har ett alldeles bedårande muppigt fejs och jag fullkomligt älskar hans färger och mönster, han är en sån där blickfångare i den här kullen <3





Hela raddan med ungar, det är så härligt när de tittar upp och lyssnar när man pratar med dem. Och de skriker inte lika högt längre när man tar i dem. Nu börjar socialiseringen, den viktigaste biten. Vi hanterar våra små dagligen under hela uppväxten och från de är ca 5 veckor tar vi emot besökare. Vi är noggranna med att småttingarna vänjer sig vid ljud och rörelse och de får mycket aktivitet och roliga lekar genom vår dotter Tuva som är en otroligt duktig tjej med kattvana och känsla för katterna :) 

De första två veckorna väger jag endast mina små och låter mamman vara med dem och få bonda och känna sig trygg i sin mammaroll. Visst går vi in och kikar lite och lyssnar på snuttljuden men vi plockar inte så mycket med de små i början.



Angel är väldigt noggrann med hygienen och det finns inte en fläck i bädden. Hon tvättar och pratar med ungarna och är väldigt vaksam på minsta ljud de gör ifrån sig.
 

Det finns en och annan livsnjutare i högen och det är nästan alltid någon liten prickig mage som skymtar i myllret av prickar :)


 En av tjejerna med fina kontraster och färger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar