CH S*Leopardettes Neo Majestic 1* CACIB, 6* EX1, 6* BIV, 4* NOM, 1*BIS

Jag heter Anna och har tillsammans med min familj Neospride. Vi har en mindre uppfödning av bengalkatter i Katrineholm. Titta gärna in på vår hemsida www.neospride.se

onsdag 24 mars 2010

Kattrummet i källaren

Vi har försökt att göra rummet lite roligt och spännande så bakom dessa gamla gardintyger finns en garderob med 3 olika nivåer som katterna kan gå in i!!

Hyllplan av olika slag/storlekar och på olika höjder är väldigt uppskattat och kissarna brukar verkligen "rejsa" runt härinne som (ben)galningar.

Den obligatoriska sovkojan, där sover de tillsammans och går man ner så är kojan bakom skynket så de syns inte om man inte går in :))

Lite leopardinspirerat måste det ju vara ;)

Fönstret tar vi bort när det blir lite bättre väder och då blir det en skiva med kattlucka i istället, då kan kissarna gå ut i utegården och lapa sol där istället för i fönstret!

Lite asiatiskt motiv, direkt från thailand. Rullen ovanför leder från hyllplanet till taket på garderoben, mattan är fasthäftad och perfekt att vässa klorna på ;)) När man är däruppe kan man passa på att ge Tigger lite däng...(han dinglar i snöret).

Nya toaletten, inga fula gamla bajslådor här inte, det ska vara stil även när man ska göra 2:an :))

1 kommentar:

  1. Wow vilket finurligt katteri ni har fixat! Tror bestämt jag har ett gäng missar som gärna flyttar in där genast!

    Kram & Jam från hela Kungsgarden!

    SvaraRadera